vise, dezlegarea viselor, semnificatia viselor, dictionar vise, vise pasari, vise gandaci, vise mancare, vise gol in public, vise sex, vise adulter, vise ejaculare


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

HOROSCOP 2013 - Rac

Un viitor stralucitor

Truda din anii trecuţi va aduce rezultate bune în anul 2013. Va exista o creştere generală în toate domeniile vieţii tale. Succesul va veni treptat spre încântarea ta. Deciziile tale vor prinde aripi acum. Vei avea multe ocazii să arăţi lumii inteligenţa ta. Cele mai multe din proiectele tale personale sau profesionale vor avea un final fericit în acest an. Nu fii nostalgic/-ă în legătură cu trecutul, ci trăieşte în prezent şi planifică pentru un viitor care este strălucitor ca soarele.

DRAGOSTE :

Anul acesta te va ajuta să îţi împlineşti visele din viaţa amoroasă. Fii suficient de răbdător/-toare să aştepţi momentul potrivit pentru a te stabili la cineva. Fii sigur/-ă că acorzi libertate deplină partenerului tău să îşi exprime sentimentele către tine. Vei avea parte de mult magnetism pentru a atrage sexul opus. O flacără mai veche s-ar putea reaprinde dintr-o dată. Hotărăşte-te să o accepţi sau să o respingi. Fii demn de nădejde pentru partenerul/-a tău/ta. Pentru cei singuri anul acesta va reprezenta un moment grozav pentru a întâlni partenerii aşteptaţi şi a se aşeza la casa lor.

CARIERA :

Vei avea parte de multă socializare, de asemenea. Va trebui să depui mult efort pentru a rămâne pe val pe parte profesională în acest an. Amplasarea planetelor va scoate în evidenţă inteligenţa şi creativitatea ta către întreaga lume.
Inspiraţia va veni de la cei din jur, în special de la cei superiori ţie în societate. Nu boci după oportunităţi pierdute, ci mergi mai departe în viaţă aşa cum ţi se oferă ea. Dacă eşti implicat/-ă într-o afacere anul va fi ideal pentru orice tip de tranzacţie. Negocierea se va finaliza într-o notă pozitivă. Păstrează ceva timp pentru a te dedica şi unor activităţi de timp liber. Nu face compromisuri în obiectivele din zona carierei în acest an.

BANI :

Anul acesta banii vor fi la un nivel mediu fără prea multe pentru a sărbători şi prea puţine pentru a te îngrijora. Află cât ai nevoie pentru a trăi o viaţă decentă şi apoi restul poate fi pus la economii sau la acţiuni de caritate dacă eşti adept la astfel de lucruri. Evită orice fel de sentimentalisme în zona financiară. Îngăduie aripilor tale să se întindă pe cât posibil, dar fereşte-te de capcane în calea ta. Nu poţi scăpa de unele cheltuieli nedorite. Munceşte mai mult pentru a face faţă crizei tale financiare. Nu îţi epuiza toate finanţele dacă nu este necesar.

SANATATE :

Ceva stres te-ar putea lăsa extenuat/-ă anul acesta. Protejează-te de acest factor folosind anumiţi inhibatori de stres. Fii calm/-ă şi lasă liniştea să primeze în domeniul sănătăţii. O comunicare nedorită ar putea să îţi dăuneze canalelor. Atunci desprinde-te de lumea digitală uneori. Hotărăşte-te să reduci cantitatea din farfurie. Dar nu elimina nutrienţii şi suplimentele necesare pentru a te menţine în formă. În acest an este momentul ideal să te angajezi în orice fel de activitate fizică precum gimnastica sau ceva asemănător.


inapoi

 
Dictionar Vise, Interpretare Vise, Vise online, Dezlegarea Viselor, Dictionar online
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Parteneri Webdesign by Icetech