vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut, sforait


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

Cum sa iti controlezi visele

Odata cu noaptea vin si visele si, in functie de acestea te vei trezi dimineata cu zambetul pe buze sau mai obosit si mai nervos decat atunci cand te-ai culcat.

Daca ti-ai dorit vreodata sa visezi ceva ce doar in acest spatiu ireal se poate intampla, atunci trebuie sa citesti mai departe.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa-ti cumperi un carnetel pe care sa-l tii langa pat. Trebuie, desigur, sa ai si un creion la indemana si, inainte sa te afunzi sub patura, sa scrii ce ai vrea sa visezi.

Trebuie, insa, ca ceea ce scrii sa se afle mereu in partea de sus a hartiei. Poti sa si desenezi, daca vrei, orice iti trece prin cap, doar sa fii sigur ca ai redat si cele mai mici detalii.

Nu e deloc indicat sa ai televizor in dormitor si sa te uiti la ceva inainte de a adormi pentru ca acela este lucrul pe care il vei visa.

Inainte sa te culci citeste ce ai scris pe carnetel de cate ori este nevoie pana cand nu te mai poti gandi decat la asta.

Intinde-te, relaxeaza-te, si incearca sa iti proiectezi in cap ceea ce ai scris pe foaie. Axeaza-te pe detalii. Daca nu reusesti, inseamna ca mai trebuie sa citesti.

Daca ai un simbol in camera sau un obicet simplu, care sa nu aiba forme complicate sau culori intense, fixeaza-l cu privirea inainte sa inchizi total ochii.

Trebuie sa scrii si sa iti imaginezi totul la persoana intai. Gandeste-te la sunete, la culori, la dialog daca acesta exista, la fiecare senzatie pe care o simti.

Si locul in care dormi este important. Asigura-te ca este liniste si, daca vrei, poti sa pui pe fundal muzica ce poate avea legatura cu ceea ce vrei sa visezi.

Cand te trezesti, indiferent daca ai visat sau nu ce ai vrut, scrie din nou pe carnetel si vezi ce a avut cat de cat legatura cu ceea ce ai dorit. Aminteste-ti totusi ca se poate sa nu mai tii minte ce ai visat, starea ta de spirit iti va indica, insa, daca a fost un vis frumos sau nu.


inapoi

 
vise, visuri, visuri interpretare, dictionar visuri, semnificatie vise, dictionar vise, interpretare vise, visuri umede, vise gandaci, vise mancare, vise gol in public, vise adulter, vise ejaculare, visuri sex, visuri dex, vise ciudate, interpretare vise, vise sarpe, visele si semnificatia lor, talmacirea viselor, cheia si analiza viselor
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Webdesign by Icetech