vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut, sforait


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

Copiii care nu dorm devin adulti obezi

Lipsa somnului si dependenta de televizor cresc riscul de obezitate la copii si adolescenti, arata un studiu american, citat de BBC.

Cercetatorii au descoperit ca micutii care dorm mai putin de 12 ore si care se uita la televizor mai mult de 2 ore pe zi au sanse cu 16% mai mari sa devina obezi.

Cercetatorii au explicat ca somnul insuficient duce la probleme cu greutatea, fiindca in felul acesta sunt stimulati hormonii care cauzeaza foamea si, in consecinta, copiii mananca mai mult. Televizorul dauneaza si el dietei, prin promovarea mediatica a mancarii de tip fast-food.

"Lipsa somnului ne afecteaza sanatatea mai mult decat am crede", spune Elsie Taveras, sefa echipei de cercetatori. "Vom face si mai multe studii, pentru a incerca sa stopam aceasta problema. Pentru inceput, parintii ar trebui sa mute televizoarele din camera copiilor".

Evolutia obezitatii in Marea Britanie este ingrijoratoare. In prezent, unul din 6 copii sub 15 ani este obez - fata de anul 1990, cand doar un copil din 10 suferea de aceasta boala.

Studiul a fost realizat de cercetatorii de la Scoala de Medicina de la Harvard, pe un esantion de 915 copii.

 


inapoi

 
vise, visuri, visuri interpretare, dictionar visuri, semnificatie vise, dictionar vise, interpretare vise, visuri umede, vise gandaci, vise mancare, vise gol in public, vise adulter, vise ejaculare, visuri sex, visuri dex, vise ciudate, interpretare vise, vise sarpe, visele si semnificatia lor, talmacirea viselor, cheia si analiza viselor
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Webdesign by Icetech