vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut, sforait


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

Ce se intampla in fiecare etapa a somnului

In fiecare noapte in timp ce dormi treci prin cinci etape. Chiar daca ai impresia ca nu se mai intampla nimic dupa ce adormi, multe lucruri au loc. Citeste in continuare care sunt etapele somnului si ce se intampla in timpul acestora.

In timpul primei etape adormi usor Ochii se inchid si are loc o reducere a activitatii creierului si poti fi trezit cu usurinta. Daca esti trezit in timpul acestei etape, este posibil sa simti ca nu ai dormit deloc. Aceasta etapa dureaza in jur de cinci-zece minute.

In momentul in care ai intrat in etapa a doua miscarile ochilor de opresc si undele cerebrale devin mai lente. Tot in aceasta etapa incep sa apara axele de somn. Temperatura corpului o sa scada, iar bataile inimii vor fi mai lente, pregatindu-te sa intri intr-un somn profund.

Etapele trei si patru sunt cele de somn profund. Visatul in aceste etape este mai frecvent decat in primele doua. De asemenea, in aceste etape poate aparea somnambulismul. Este mai greu sa trezesti o persoana care se afla in aceste etape. Insa, daca acest lucru are loc, persoana respectiva se va simti dezorientata si nesigura pe picioare si va avea nevoie de cateva minute pentru a-si reveni.

Etapa a patra este o versiune mai intensa de somn a etapei a treia.

Ultima etapa este acea in care ochii actioneaza rapid. Acesta este stadiul in care vei avea cele mai vioaie vise, iar undele cerebrale sunt similare cu cele cand esti treaza. Auzul si respiratia vor creste, iar muschii vor fi imobili ca atunci cand apare paralizia. Primul pas al acestei etape poate dura 10 minute, insa pasii urmatorii pot dura de la o ora pana la intreaga noapte.


inapoi

 
vise, visuri, visuri interpretare, dictionar visuri, semnificatie vise, dictionar vise, interpretare vise, visuri umede, vise gandaci, vise mancare, vise gol in public, vise adulter, vise ejaculare, visuri sex, visuri dex, vise ciudate, interpretare vise, vise sarpe, visele si semnificatia lor, talmacirea viselor, cheia si analiza viselor
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Webdesign by Icetech