vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut, sforait


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

Femeile fericite in casnicie au un somn linistit

Potrivit unui studiu realizat de psihologii Universitatii din Pittsburgh, femeile care au un mariaj fericit se odihnesc mult mai bine noaptea.

"Casnicia face bine somnului, daca este una fericita", a spus psihologul Wendy M. Troxel pentru www.washingtonpost.com. Specialistii vor sa afle daca lipsa somnului are efecte nefaste asupra mariajului sau daca problemele in casnicie sunt cauza unui somn agitat.

"Lipsa somnului induce o stare de agitatie si de nervozitate. Dorim sa descoperim daca aceasta stare afecteaza casnicia, sau invers. Rezultatele testelor conduc catre cea de-a doua varianta.

Este mult mai posibil ca lipsa somnului sa se datoreze stresului de a adormi langa o persoana cu care ai avut divergente", a spus Troxel.

Psihologii au analizat comportamentul a 2.000 de femei casatorite, in varsta de 40 pana la 46 de ani - dintre care 20% femei de culoare, 9% hispanice, 9% chinezoaice.

Ele au descris casniciile lor, au precizat daca au probleme cu somnul, in ce conditii si de cate ori li se intampla sa se trezeasca noaptea. Femeile care aveau o casnicie fericita, indiferent de rasa, au spus ca nu au probleme cu somnul, adorm foarte repede si nu se trezesc noaptea.

Medicii au recomandat cuplurilor cu probleme sa opteze pentru sedintele de terapie, pentru a putea avea un somn linistit. Tot ei au spus ca exercitiile de yoga sau cele de relaxare si meditatie pot fi de ajutor in momentele tensionate.

O alta sugestie pentru imbunatatirea relatiilor de cuplu a fost aceea ca partenerii sa adoarma in acelasi timp si sa faca cat mai multe lucruri impreuna


inapoi

 
vise, visuri, visuri interpretare, dictionar visuri, semnificatie vise, dictionar vise, interpretare vise, visuri umede, vise gandaci, vise mancare, vise gol in public, vise adulter, vise ejaculare, visuri sex, visuri dex, vise ciudate, interpretare vise, vise sarpe, visele si semnificatia lor, talmacirea viselor, cheia si analiza viselor
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Webdesign by Icetech