vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut, sforait


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

De cate ore de somn avem nevoie?

Studiile realizate pe tema somnului au indicat faptul ca oamenii care dorm intre 6 si 7 ore pe noapte traiesc mai mult decat cei care dorm fie mai putin de 6 ore fie mai mult de 8 ore pe noapte.

Ceea ce este surprinzator este faptul ca, poate fi mult mai daunator sanatatii sa dormi mult, decat sa dormi mai putin de 6 ore pe noapte, informeaza News Yahoo.

Somnul reprezinta una dintre cele mai controversate probleme ale stiintei moderne. Multi se intreaba de ce avem nevoie de somn sau de ce este atat de greu sa adormim uneori.

Daniel Kripke, director de cercetare la o clinica din California, a facut un studiu referitor la durata optima pentru un somn sanatos.

In 2002 Kripke a studiat aproximativ 1 milion de cazuri de decese din America, de cele mai multe ori provocate de cancer, si a aratat ca somnul a avut un rol important in evolutia bolii.

Cercetatorii afirma ca nu s-a putut stabili exact durata ideala a orelor de somn si ca nu se cunoasc inca toate acele cauze care fac ca somnul sa scurteze durata vietii.

Oamnenii de stiinta vor continua sa faca studii pe aceasta tema si spera sa gasesca raspunsuri la toate intrebarile legate de somn.


inapoi

 
vise, visuri, visuri interpretare, dictionar visuri, semnificatie vise, dictionar vise, interpretare vise, visuri umede, vise gandaci, vise mancare, vise gol in public, vise adulter, vise ejaculare, visuri sex, visuri dex, vise ciudate, interpretare vise, vise sarpe, visele si semnificatia lor, talmacirea viselor, cheia si analiza viselor
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Webdesign by Icetech