vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut, sforait


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

Traim urat, visam urat!

Ce facem cu visele? Ce reprezinta ele? De ce visam? Cu ce ne ajuta aceste trairi ale subconstientului? Sunt doar cateva dintre intrebarile pe care ni le punem, in legatura cu aceasta lume misterioasa, tesuta in mintea umana.


Pana la urma, visul descrie experienta subconstientului printr-o succesiune de imagini, sunete, idei, emotii si alte senzatii care apare, de obicei, in somn.

Cercetatorii au descoperit ca un om petrece in jur de 6 ani din viata visand, cea ce atesta faptul ca viseaza doua ore pe noapte. De fapt, toate experientele pe care le avem visand, le putem compara cu filmele vazute la cinematograf.

Pur si simplu asistam la evenimente care se deruleaza in fata noastra, fara sa putem interveni, in mod normal. Exista si o exceptie, cazul visului lucid, in care persoana care viseaza este perfect constienta de acest lucru.

In aceasta stare visul poate fi controlat, iar "visatorul" poate modifica anumite parti din vis, evenimente, personaje si chiar mediul. Desigur, aceste situatii sunt mai rar intalnite, in general suntem doar simpli spectatori ai viselor noastre.

Vise frumoase, vise urate, cosmaruri groaznice si intamplari fantastice, sunt doar cateva situatii cu care sae confrunta subconstientul nostru. De fapt, visele sunt ca si cartile, ca si filemele.

Putem sa traim prin intermediul lor si ne putem imbogati imaginatia cu ajutorul acestor mici pelicule din capul nostru. Nu poti intalni pe strada unicorni sau printese din evul mediu sau dnozauri, insa ii poti visa, si ii poti simti foarte aproape de tine in aceasta stare. Lumea viselor noastre este afectata si zdruncinata, intotdeauna, de starea de spirit pe care o avem.

Fricile, situatiile stresante sau jenante, persoane care ne-au facut rau, toate se reflecta in visele noastre, uneori mult mai amplificat. De cate ori ati visat ca mergeti gol-pusca pe strada si ajungeti la serviciu, dupa care deveniti subiectul de ras al colegilor de munca? Probabil ca acesta este unul dintre cele mai des intalnite cosmaruri pentru oamenii cu serviciu.

De cate ori ati visat, cand erati mici, o situatie jenanta la scoala, in care profesorul va scotea in fata clasei si va facea de ras in fata propriilor colegi? Totusi, desi tindem mereu sa retinem numai evenimentele neplacute din vise, in acest mediu exista o adevarata lume a implinirilor, plina de parti bune.

De multe ori ne confruntam in vis cu situatii pe care nu le vom trai niciodata, cand ne visam printi, sau capitani de nave spatiale, uneori chiar supereroi care salveaza omenirea. Toate aceste vise frumoase intervin in momentele in care suntem mai putin stresati si permitem subconstientului o perioada de relaxare.

Aceste intamplari, la care asistam in vis, sunt legate foarte tare de trairile pe care le avem in viata de zi cu zi. Chiar daca nu ne dam seama si consideram multe vise, drept aberante, putem asocia multe evenimente sau personaje din acest mediu, cu cele din realitate.

Astfel, putem considera oricand un balaur rau si fioros, din vis, ca fiind persoana care ne-a impins pe scari, in urma cu ceva timp, sau putem asocia un loc in care ne simtim bine, cu propriul camin. Fiecare actiune pe care o intreprindem ne influenteaza visele si invers.

Zilele bune pornesc de la un vis frumos, stim cu totii cat de greu e sa ne revenim dupa un cosmar, chiar daca nu-i acordam prea multa importanta. Concluzia ar fi ca perioada noastra de odihna, reprezentata de timpul alocat somnului, nu poate fi relaxanta daca este dominata de vise urate.

Tot ce trebuie sa facem e sa ne concentram asupra gandirii pozitive si sa ne lasam purtati de gandurile bune, atat in timpul zilei, cat si pe taramul viselor. Vise placute!


inapoi

 
vise, visuri, visuri interpretare, dictionar visuri, semnificatie vise, dictionar vise, interpretare vise, visuri umede, vise gandaci, vise mancare, vise gol in public, vise adulter, vise ejaculare, visuri sex, visuri dex, vise ciudate, interpretare vise, vise sarpe, visele si semnificatia lor, talmacirea viselor, cheia si analiza viselor
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Webdesign by Icetech