vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

Imi cad dintii !!

Visati ca va cad dintii

Visele in care va cad dintii sunt unele foarte comune.
Puteti visa ca vad cad dintii in mana sau ca dintii va cad din gura unul cate unul. Aceste vise sunt foarte inspaimantatoare si de multe ori imaginea visului ramane si dupa ce va treziti.
In continuare, dorim sa explicam ce semnificatie pot sa aiba astfel de vise.
Visele cu dintii pot sa insemne o neliniste cu privire la imaginea dvs. si in legatura cu felul in care sunteti perceput. Felul in care arata dintii nostri este foarte important pentru noi pentru ca au un rol relevant in felul in care aratam la modul general. Societatea in care traim promoveaza oamenii care arata bine si dintii au un rol important in acest sens.
Dintii sunt adesea folositi intr-o serie de jocuri: flirt-uri, zambete si rasete. Visle pot sa apare pe fondul unei frici ca ati devenit batran si aveti o impotenta din punct de vede sexual.
Dintii sunt un criteriu foarte important al atractiei pe care o percep altii. Fiecare dintre noi suntem foarte interesati sa aparem bine in fata altora. Acest fapt este natural si sanatos.

Alta posibila explicatie a caderii dintilor poate sa fie frica de a fi pus in situatii jenate sau in care va faceti de ras. Acest vise unt exagerari ale grijilor si ale anxietatii.

Dintii sunt folositi pentru a musca, rupe, mesteca. Lipsa dintilor poate sa insemne lipa puterii. Nu aveti putere suficienta in unele situatii? Posibil sa nu puteti sa va exprimati liber si aveti dificultati sa va spuneti punctul de vedere. Va simtiti frustat cand nu sunteti auzit. Va puteti simti inferior si lipsit de incredere in unele situatii sau relatii din viata. Visul e un semn ca trebuie sa fiti mai incisiv si sa credeti in valoare opiniilor dvs.

Femeile aflate in menopauza au astfel de vise despre caderea dintilor in mod frecvent. Poate avea legatura cu faptul ca imbatranesc si se simt mai putin atragatoare si mai putin feminine.

In mod normal, se credea ca daca cineva visa ca nu are dintii reprezenta lipsa hranirii adecvate, lucru care se poate plica unor persoane.

O interpretare din scriptura poate insemna ca va puneti increderea in vorbele omului si nu in cele ale lui D-zeu. Biblia spune ca D-zeu vorbeste vorbeste cu noi intr-un vis sau viziune sa nedeschida urechile, sa ne corecteze.
In cultura greceasca, cand visezi despre un dinte care se misca, cariat sau care lipseste, indica ca un prieten foarte indepartat e foarte bolnav sau chiar aproape de moarte.
In cultura chinezeasca, se spune ca dintii iti vor cadea daca spui minciuni.
Alta semnificatie ar fi ca da ca visezi ca iti cad dintii inseamna bani. Se bazeaza pe o poveste cu Zana Maseluta. Daca lasi dintele sub perna, o zana maseluta iti va aduce bani.

inapoi

 
Dictionar Vise, Interpretare Vise, Vise online, Dezlegarea Viselor, Dictionar online
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Parteneri Webdesign by Icetech