vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

Cad !

Visele in care cadem sunt o alta tema destul de comuna in lumea viselor. Contrar unui mit popular, nu veti muri daca nu va treziti inainte de a lovi solul in timpul unei caderi.

Ca si in cele mai multe vise comune, caderea sugereaza sentimentul de nesiguranta, instabilitate, si anxietate. Va simtiti coplesit si fara control in unele situatii din viata dumneavoastra. Acest lucru poate reflecta modul in care va simtiti in relatia dumneavoastra sau in mediul de munca. Ati pierdut punctul dumneavoastra de sprijin si nu puteti rezista sau sa tineti pasul cu agitatia vietii de zi cu zi.In timpul caderii, nu aveti nimic de ce sa va tineti. Mai mult sau mai putin sunteti fortati de aceasta cadere, fara nici un control. Aceasta lipsa de control poate fi o paralela a unui lucru sau a unei situatii din viata dumneavoastra.

Caderea in vis reflecta, de asemenea, de multe ori un sentiment de esec sau de inferioritate, in anumite circumstante sau situatii. Aceasta poate insemna frica de a nu gresii in munca / scoala, pierderea statutului, sau esecul in dragoste. Te simti rusinat si pierzi sentimentul de mandrie. Nu te simti in masura sa ti pasul cu "status quo-ul" sau nu te ridici la inaltime.

Aceste vise apar de obicei in timpul primei etape a somnului. Visele, in aceasta etapa sunt de multe ori insotite de spasme musculare a bratelor, picioarelor, precum si a intregului corp. Cateodata cand avem astfel de vise, simtim cum tot corpul ni se contracta si ne trezim. Se crede ca aceasta actiune convulsiva face parte dintr-un mecanism care ne permite sa ne trezim si sa devenim alerti si sa raspundem la amenintarile posibile din mediul inconjurator.

Potrivit interpretari biblice, visele care au un subtext negativ, sugereaza ca omul actioneaza si gandeste dupa propria sa constiinta si nu dupa cea a Domnului.


inapoi

 
Dictionar Vise, Interpretare Vise, Vise online, Dezlegarea Viselor, Dictionar online
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Parteneri Webdesign by Icetech