vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

Am cazut examenul !

A visa ca sunteti la un examen, indica faptul ca sunteti pusi la incercare sau sunteti analizati intr-un fel.Astfel de vise subliniaza sentimentele dumneavoastra de a fi nelinistit si agitat. Puteti descoperi ca nu puteti raspunde la oricare dintre intrebarile de la test sau ca testul este intr-o limba straina. Timpul se scurge si va dati seama ca nu puteti completa examenul in timpul alocat? Sau ati intarziat la examen? Creionul dumneavoastra se tot rupe in timpul examenului ? Astfel de factori contribuie la picarea examenului. Aceste vise au de obicei de a face cu respectul de sine si increderea sau lipsa acestora. Sunteti ingrijorat de faptul ca nu reusiti sa va ridicati la nivelul asteptarilor celorlalti. Puteti avea de asemenea teama de a nu fi acceptat, nu sunteti pregatit, sau nu sunteti destul de bun. Te simti nervos, nesigur si tinzi sa crezi ce e mai rau despre tine.

Aceste vise sugereaza ca este posibil sa va simtiti nepregatiti pentru o provocare. Rareori aceste vise au referire la continutul testului, ci mai degraba la procesul si cum va simtiti in timpul examenului. in general, te simti in dificultate si frustrat. Aceste sentimente pot fi paralele cu modul in care va simtiti intr-o provocare deosebita in stare de veghe.

Visele de aceasta natura sunt, de asemenea, o indicatie ca sunteti judecat si ca acest vis este un semnal pentru tine de a examina un aspect despre tine pe care, poate l-ai neglijat si acuma ai nevoie sa-i acorzi atentie. Puteti dezvolta o vina din cauza neglijentei dumneavoastra in cursul pregatirii unui examen de scoala, o intalnire de afaceri, unui proiect, sau a unei provocari. De cele mai multe ori, insa, oameni care au astfel de vise, e putin probabil sa pice un test in viata reala. Ei se tem sa nu lase sa dezamageasca pe cineva.


inapoi

 
Dictionar Vise, Interpretare Vise, Vise online, Dezlegarea Viselor, Dictionar online
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Parteneri Webdesign by Icetech