vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

Sunt urmarit !

Este unul din cele mai comune vise intalnite. Ca si in cele mai multe vise comune, acestea provin de multe ori de la sentimente de anxietate din viata dumneavoastra de veghe. Fuga este un raspuns instinctiv la amenintarile fizice din mediul dumneavoastra.. in aceste vise, puteti fi urmarit de un atacator, un animal sau o figura necunoscuta, care vrea sa va raneasca sau, eventual, sa va omoare. In schimb, fugiti, va ascundeti, incercati sa scapati de urmaritor. Actiunile dumneavoastra sunt in paralel, in vis, fata de raspunsul dumneavoastra la presiune, stres sau in diferite situatii din viata dumneavoastra de veghe. in loc de o confruntare directa a situatiei, o evitati si fugiti de ea. Intreabativa cine este urmaritorul astfel incat sa puteti intelege si cunoaste sursa temerilor si anxietatilor dumneavoastra.

Urmaritorul sau Atacatorul care va urmareste in visul dumneavoastra poate reprezenta, de asemenea, un aspect despre dumneavoastra. Propriile sentimente de furie, gelozie, frica si posibil dragoste, poate duce la aparitia figurii amenintatoare. Personajul umbrit poate simboliza respingerea unor caracteristici despre dumneavoastra. Ati putea proiecta aceste sentimente in Urmaritorul necunoscut. Data viitoare cand aveti un astfel de vis, intoarceti-va si confruntati-va urmaritorul. Intrebati-l de ce va urmareste. Probabil ca fugiti de ceva. De cine sau de ce incercati sa fugiti ?

Daca dvs. sunteti cel care urmareste pe cineva, atunci visul poate evidentia unitatea si ambitia de a merge dupa ceva ce va doriti. Sau poate visul sugereaza ca ati ramas in urma si trebuie sa recuperati terenul pierdut in fata celorlalti.

Luati in considerare distanta sau decalajul dintre dumneavoastra si urmaritor. Acest lucru indica apropierea dumneavoastra cu privire la problema. in cazul in care urmaritorul castiga in fata dumneavoastra., atunci aceasta sugereaza ca problema nu are de gand sa dispara. Problema va va inconjura pana cand o confruntati si va adresati acesteia. Cu toate acestea, daca sunteti in masura sa extindeti decalajul dintre urmaritor si dumneavoastra, atunci problema este din ce in ce mai putin o ingrijorare. Sunteti in masura sa va distantati cu succes de problema. in esenta, problema dispare.

O analiza mai directa ale acestor vise, este teama de a fi atacat. Astfel de vise sunt mai frecvent intalnite in randul femeilor decat cel al barbatilor, care se pot simti vurnerabile fizic in mediul urban. Aceste vise sunt inspirate de frica legata de violenta si agresiune sexuala, care ne sunt atat de supra-expuse de mass-media, care amplifica astfel de temeri.


inapoi

 
Dictionar Vise, Interpretare Vise, Vise online, Dezlegarea Viselor, Dictionar online
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Parteneri Webdesign by Icetech