vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

Zbor !

Visele in care zburam se incadreaza intr-o categorie de vise cunoscute sub numele de vise lucide. Visele Lucide apar atunci cand devenim constienti de faptul ca visam. Multi dintre cei care au avut astfel de vise, descriu capacitatea de a zbura in vis o experienta vesela si eliberatoare.

Daca zburati cu usurinta si va bucurati de peisaj, atunci aceasta sugereaza ca aveti controlul unei situatii. Sau poate insemna, de asemenea, ca aveti o perspectiva noua asupra lucrurilor. Visele in care zburati si capacitatea de a controla zborul reprezinta sensul personal al puterii.

Avand dificultati de control al zborului indica o lipsa de putere asupra controlului propriu. Va luptati pentru a ramane in aer. Lucruri ca liniile electrice, arbori, sau varfurile muntilor ar putea obstructiona in continuare zborul dumneavoastra. Aceste bariere reprezinta un obstacol particular sau o persoana care va sta in cale in viata de veghe. Avetii nevoie sa identificati cine sau ce va impiedica sa mergeti mai departe. Aceasta poate fi, de asemenea, un indiciu al lipsei de incredere. Trebuie sa aveti incredere in dumnevoastra si nu sa va fie frica.

Daca va este frica atunci cand zburati sau simtiti ca zburati prea sus, atunci inseamna ca va este frica de provocari si de succes.

in realitate, nu putem zbura cu adevarat, desigur. Astfel, visele pot reprezenta ceea ce este dincolo de limitele fizice. In mintea ta, poti fi oricine si poti face orice. Un alt mod de a interpreta aceste vise este ca aceste vise simbolizeaza mintea si vointa puternica. Te simti imbatabil si nimeni nu poate spune ce nu poti face si realiza. Fara indoiala ca aceste vise lasa un sentiment mare de libertate.


inapoi

 
Dictionar Vise, Interpretare Vise, Vise online, Dezlegarea Viselor, Dictionar online
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Parteneri Webdesign by Icetech