vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

Sunt gol !

Gol in public


In timp ce faceti lucruri obisnuite, mergeti pe o strada sau asteptati autobuzul, va dati seama dintr-o data ca sunteti complet gol. Este unul dintre visele foarte comune. Nuditatea simbolizeaza lucruri diferite, in functie de viata dumneavoastra in momentul de fata. Sunteti socat ca sunteti gol, lucru care reflecta rusine, vulnerabilitate. E posibil sa ascundeti ceva si sa va fie frica ca cineva o sa descopere acest secret, ca va reusi sa vada prin dvs.

Hainele sunt un mijloc de a te ascunde. Cu haine, putem sa ne ascundem identitatea sau chiar sa fim alta persoana. Fara haine sa ne imbrace, suntem dezgoliti si suntem in fata celorlalte persoane fara nici un fel de aparare.
Visul poate sa va sugereze ca incercati sa fiti ceva ce nu sunteti sau ca va este frica sa fiti ridicularizat sau trimis in dizgratie.

Pentru persoanele care sunt intr-o relatie nou, va e frica sa nu va fie scoase la iveala adevaratele sentimente. Nuditatea reprezinta si ca ati fost prins cu garda jos. Daca visati ca la un moment dat sunteti gol in mijlocul clasei sau la birou(la locul de munca), sugereaza ca nu sunteti pregatit pentru un proiect de la scoala sau servici.
Va e frica ca toti ochii sa fie atintiti asupra dumneavoastra, in urma unei fapte savarsite de dvs. Va e frica sa nu se descopere alta latura a dumneavoastra, cea in care apareti ca fiind un om fals.

In majoritatea viselor in care visati ca sunteti gol, cea mai mare partea a oamenilor nu par sa observe. Fiecare isi vede de treaba lui si nu par sa acorde atentie, deci nu veti primi atentie din partea nimanui. Aceasta inseamna ca temerile dvs sunt nefondate, nimeni nu observa de cat dvs.

E foarte probabil ca situatia sa fie mult exagerata, dvs. facand din tantar armasar pentru nimic. Frica dvs nu e fondata. Astfel de vise pot sa insemne dorinta dvs de a fi observat, de a iesi in evidenta cu ceva.

Daca sunteti mandru ca sunteti gol, daca sunteti mandru cu nuditatea si nu va e rusine, acest lucru inseamna libertate fara restrictii. Nu aveti nimic de ascuns si sunteti mandru cu cine sunteti cu adevarat. Visul e despre sinceritate si corectitudine in tot ce faceti.

inapoi

 
Dictionar Vise, Interpretare Vise, Vise online, Dezlegarea Viselor, Dictionar online
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Parteneri Webdesign by Icetech