vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut, sforait


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

dictionar vise barbatii pot sforait este din timpul care fost

Barbatii se pot vindeca de sforait daca dorm alaturi de sotiile lor

Sforaitul barbatilor este motivul multor certuri conjugale, ba chiar a divorturilor. In timp ce barbatii ridica din umeri nevinovati pentru ca nu se pot controla in timpul somnului, femeile nu se pot odihni noaptea din cauza zgomotului.

Cu toate acestea, femeia este elementul cheie in tratamentul pe care barbatii il pot urma, impotriva sforaitului, anunta www.cbsnews.com. Astfel, cercetatorii Universitatii de Medicina din Chicago au analizat evolutia a zece barbati, diagnosticati cu apnee (sforait), pe timpul tratamentului pe care l-au urmat.

Timp de cateva nopti, somnul cuplurilor a fost sub o permanenta observatie. Dispozitivul cu care au fost monitorizati se numeste CPAP (continuous positive airways pressure). El asigura o presiune continua pozitiva a aerului in caile respiratorii, impiedicand inchiderea acestora in timpul somnului.

In noptile in care au impartit patul cu sotiile lor, barbatii au folosit dispozitivul in procent de 75% si nu s-au trezit din somn. In schimb, cand au dormit singuri in pat, CPAP-ul a fost folosit in procent de 43% doar.

Sforaitul este o consecinta a unei afectiuni grave numite apnee obstructiva in somn. El se caracterizeaza prin perioade de sforait puternic, urmate de perioade de liniste, care pot dura 10 secunde sau mai mult.

Din cauza lipsei de oxigen, persoana se trezeste foarte des, iar persoana respira foarte greu si se trezeste chiar gafaind. In tara noastra se estimeaza ca aproape 42% sufera de aceasta problema.

 


inapoi

 
vise, visuri, visuri interpretare, dictionar visuri, semnificatie vise, dictionar vise, interpretare vise, visuri umede, vise gandaci, vise mancare, vise gol in public, vise adulter, vise ejaculare, visuri sex, visuri dex, vise ciudate, interpretare vise, vise sarpe, visele si semnificatia lor, talmacirea viselor, cheia si analiza viselor
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Webdesign by Icetech