vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut, sforait


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

dictionar vise barbatii pot sforait este din timpul care fost

Cele mai frecvente cosmaruri ale copiilor

Puteti sa invatati foarte multe lucruri legate de ceea ce simte sau gandeste copilul dumneavostra din simpla analiza a visurilor sau cosmarurilor pe care le are. Iata cateva interpretari ale celor mai frecvente vise.

Monstri

Copiii viseaza diferite tipuri de monstri si experiente total distincte. Atunci cand un monstrulet se ascunde in toaleta sau sub pat ori locuieste pe veranda, situatia devine din ce in ce mai infricosatoare, deoarece nici un loc din casa nu pare sa fie sigur din perspectiva tanarului.

Atunci cand un monstru il urmareste in vis, urla sau il ameninta, putem sa realizam ca de fapt acea creatura infricosatoare este un om pe care copilul dumneavoastra il considera malefic sau se simte intimidat de prezenta lui.

Ceea ce trebuie sa stiti: Atunci cand parintii se rastesc sau se comporta violent, fie cu alte persoane fie cu copilul lor, imaginea lor se transforma in monstri din vis. Un profesor dur sau un vecin rautacios pot de asemenea sa inspire acea experienta terifianta din timpul somnului.

Aceste cosmaruri nu sunt neaparat o dovada a abuzului insa pot sugera ca tanarul este stresat si se simte agresat mai mult sau mai putin de o persoana apropiata.

Daca visele se repeta, observa momentul in care apar si incearca sa iti amintesti cu ce persoane a interactionat in ziua respectiva. Daca iti analizezi propriile tale reactii si recunosti ca ai un comportament neadecvat atunci poate ca ai o explicatie si mai buna pentru monstri de sub pat sau din baie.

Important este sa ii explici copilului tau ca uneori oamenii mari se mai supara si modul lor de manifestare este sa ridice tonul. Aceste reactii nu il pun in pericol si nu exista nici un pericol pentru care sa fie speriat.

Caderea

Copiii, asemeni adultilor, viseaza uneori ca isi pierd echilibrul sau cad in gol de pe o cladire inalta. Aceste cosmaruri apar in general atunci cand exista o nemultumire legata de stabilitatea individului sau cand s-au intamplat evenimente neasteptate.

Ceea ce trebuie sa stiti:In unele situatii, caderea din vis poate fi asociata cu o infectie a urechii sau o afectiune a timpanului. Daca suspectati ca tanarul este bolnav sau a avut de curand dureri de cap, cel mai indicat este sa consultati un medic pediatru.

Daca excludeti aceasta posibilitate si credeti ca nu exista o cauza fizica insemna ca fiul sau fiica dumneavoastra au un sentiment de nemultumire sau dezamagire in legatura cu ceea ce fac.

Acum este momentul sa va asigurati copilul ca in viata lui exista multe elemente stabile si care ii ofera integritate fizica si psihica. Simpla comunicare poate sa fie de multe ori benefica; tanarul va intelege ca indiferent daca ii este frica sau are o nemultumire va avea intotdeauna cui sa ii marturiseasca.

Insecte

Copiii viseaza destul de des gandaci sau alte tipuri de insecte uriase care vin in camera lor si se urca in pat.

Ceea ce trebuie sa stiti: Acest vis poate aparea in mai multe randuri si poate sa difere din punct de vedere al gradului de agitatie a copilului tau. Este un cosmar specific tinerilor care au probleme in familie si care se confrunta cu situatii neasteptate precum divortul parintilor, schimbarea domiciliului sau vizita indelungata a unor rude.

Nu exista un singur motiv pentru aparitia acestui vis. Cateodata atacul insectelor poate fi explicat prin sentimentul ca este depasit de situatie, ca nu poate sa influenteze cu nimic evenimentele care se petrec sau experientele pe care le traieste.

Certurile, modificarile neasteptate de situatie si sentimentul ca nu are putere sa schimbe ceva ce nu o multumeste pot sa contribuie la repetarea acestui cosmar. Cel mai indicat este sa creati o situatie pe care fiica sau fiul dumneavoastra sa o controleze.

In acest fel tanarul va castiga mai multa incredere in propria persoana si nu se va simti frustrat. Oferiti ca exemplu momentele in care copilul dumneavoastra a participat activ la luarea deciziilor si incearcati sa nu il luati prin surprindere cu evenimente care sa il influenteze negativ.

Analizati propriile dumneavoastra reactii si incercati sa ramaneti calm; starea voastra va influenta considerabil reactiile celorlalti.

 

 


inapoi

 
vise, visuri, visuri interpretare, dictionar visuri, semnificatie vise, dictionar vise, interpretare vise, visuri umede, vise gandaci, vise mancare, vise gol in public, vise adulter, vise ejaculare, visuri sex, visuri dex, vise ciudate, interpretare vise, vise sarpe, visele si semnificatia lor, talmacirea viselor, cheia si analiza viselor
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Webdesign by Icetech