vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut, sforait


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

dictionar vise barbatii pot sforait este din timpul care fost

Cele 7 zile si visele noastre

Vibratiile numerelor exercita o anumita influenta si asupra zilelor saptamanii, influentand in acelasi timp - e drept ca intr-o masura mai mica decat alti factori - demn, totusi, de mentionat in legatura cu manifestarile noastre onirice.

Sigur, interpretarea viselor, cum am spus si in alte articole din revista noastra, se face in corelare directa cu subiectul; si anume, cu starea sanatatii sale, cu evenimentele trecute, cu sistemul sau de gandire, gradul de oboseala si altele, in momentul producerii manifestarii onirice, respectiv - visul. Dar, ramane important si momentul producerii lui, pe care, de aceasta data il vom trata in corelare cu numarul care guverneaza zilele saptamanii.
Patronate de planetele cunoscute in antichitate, nu este intamplator faptul ca saptamana are sapte zile - atatea cate planete se cunosteau in vechime. Celelalte trei planete au fost cunoscute mai tarziu, respectiv, Uranus in 1781, Neptun in 1846, iar Pluton in 1930.
Cunoscand ca in antichitate sistemul numeric cel mai cunoscut (si astazi, cel mai uzitat) era sistemul numerelor primare - de la 1 la 9 - avem astfel patronii numerici ai fiecarei zile.LUNI -
sub semnul Lunii si al cifrelor 2 si 8: dualitate, armonie, buna stare. Visele noptii de luni sunt relaxante, dar fara mare sansa de interpretare.

MARTI -
ziua lui Marte, se zice ca-s trei ceasuri rele; oricum, marti sta sub cifra 3 care simbolizeaza succesul in activitati diverse. Visele noptii de marti sunt pline de actiune cu corespondent in lumea reala.

MIERCURI -
patronata de Mercur si de cifra 4 presupune munca si un progres stabil. Visele noptii de miercuri spre joi vor fi vestitoare de noutati in viata reala, in activitatile de comert si inrudite cu acesta.

JOI -
beneficul Jupiter si cifra 5 - patronii sai - o predestineaza pentru agitatie, efort fizic, dar si impliniri. Visele noptii prevestesc aventura si calatorii; visele pot fi profetice.

VINERI -
o zi "draga": Venus o patroneaza, ne pregatim de week-end, iar cifra 6 o predispune la cugetare, filosofie, dar si inspiratie. Visele noptii pot fi vise organice, fara valoare previzionala.

SAMBATA -
desi e ziua unei planete zis "malefica" - Saturn - actiunea acesteia este blocata de cifra zilei - 7 - care o predestineaza a fi buna pentru organizare si noi cunostinte. Daca apucati sa dormiti, visele noptii de sambata vor fi scurte dar intense; in viata reala e posibil sa se indeplineasca latura lor pozitiva.

DUMINICA -
zi patronata de Soare, sta sub semnul cifrelor 1 si 8, ceea ce ii confera caracteristici de implinire, maretie si autocontrol. Ea serveste ca zi de meditatie spirituala. Visele noptilor de duminica sunt - in general - premonitorii.


 


inapoi

 
vise, visuri, visuri interpretare, dictionar visuri, semnificatie vise, dictionar vise, interpretare vise, visuri umede, vise gandaci, vise mancare, vise gol in public, vise adulter, vise ejaculare, visuri sex, visuri dex, vise ciudate, interpretare vise, vise sarpe, visele si semnificatia lor, talmacirea viselor, cheia si analiza viselor
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Webdesign by Icetech