vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut, sforait


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

dictionar vise barbatii pot sforait este din timpul care fost

Cinci vise care se repeta si semnificatia lor

1. Apari goală în public


Este unul din cele mai frecvente vise. Dacă nu eşti goală atunci eşti nemachiată, neepilată, desculţă sau într-o altă situaţie în care te simţi expusă în faţa celorlalţi.


La nivel simbolic, hainele sunt o modalitate de a ne ascunde. În funcţie de hainele pe care le porţi, poţi să îţi ascunzi defectele sau să devii altcineva. Când hainele dispar eşti complet expusă în faţa celorlalţi, lipsită de apărare.

 

Ce înseamnă: ascunzi ceva şi ţi-e teamă că ceilalţi vor afla, te simţi vulnerabilă, ţi-e frică să nu fii ridiculizată, să nu se facă glume pe seama ta.

 

2. Cazi de la înălţime


Probabil că toţi am avut la un moment dat acest vis sau, mai bine zis, acest coşmar. Simţi cum cazi în gol, ţi-e frică, ai un gol în stomac, dar nu poţi să faci nimic ca să te opreşti.


Căderea în gol este un semn al lipsei de siguranţă şi încredere, al instabilităţii şi anxietăţii.


Ce înseamnă: ai pierdut controlul asupra unei situaţii, eşti coplesită, simţi că ai dat greş într-o situaţie sau ţi-e frică să nu greşeşti pe viitor, crezi că nu te ridici la înălţimea aşteptărilor şi nu mai poţi face nimic ca să schimbi asta.

3. Fugi de ceva sau cineva


Este un alt coşmar pe care, probabil, toţi l-am avut cel puţin de câteva ori. Fie alergi, încercând să scapi de ceva sau cineva care te urmăreşte, fie te ascunzi într-un colţ, cu inima cât un purice că vei fi găsită, fie cauţi o modalitate de a păcăli urmăritorul.


Fuga este un instinct natural care se declanşeaza în faţa unui pericol, deci nu e de mirare că toţi avem acest vis. Abordarea pe care o alegi în vis este similară cu cea pe care ai alege-o în viaţa reală, spun psihologii. Dacă în vis te ascunzi, înseamnă că şi în realitate eviţi problemele. Dacă în vis cauţi un mod de a păcăli adversarul, înseamnă că în realitate eşti genul de om care caută soluţii.


Ce înseamnă: monstrul care te urmăreşte în vis este o proiecţie a propriilor sentimente: furie, gelozie, obsesii, teamă. Nu poţi să-ţi accepţi sentimentele şi gândurile, ţi-e ruşine de ceea ce simţi, te-ai săturat să fugi de probleme.

 

4. Nu poţi trece un examen


Şi in perioada şcolii, şi mai târziu, mulţi oameni visează că sunt la un examen pentru care nu s-au pregătit deloc. Poate că întrebările sunt prea grele şi nu ştii răspunsul, poate că sunt scrise într-o limbă ciudată, pe care n-o înţelegi, sau din cine ştie ce motiv nu poţi să scrii, deşi ştii răspunsurile. Cert este că timpul trece şi nu poţi rezolva testul.


Ca şi în viaţa reală, examenul din vis reprezintă o încercare ce trebuie trecuta, dar pentru asta ai nevoie de anumite calităţi şi de o anume pregătire.

 

Ce înseamnă: eşti emoţionată, ţi-e frică să nu dai greş într-o situaţie, te îndoieşti de calităţile şi cunoştinţele tale, nu te simţi pregătită pentru o anumită încercare ce te aşteaptă, crezi că nu te ridici la înălţimea celor din jur.

 

5. Te îneci


Multe dintre visele noastre sunt legate de apă: eşti în apa şi dintr-o dată nu mai poţi să înoţi, vezi cum se ridică deasupra ta un val uriaş, te prinde o ploaie torenţială care acoperă tot sau poate te trezeşti dintr-o dată cu casa inundată de atâta apă încât nu mai poţi scăpa.


În oricare din aceste scenarii, apa este simbolul a ceva ce te copleşeşte: griji, obstacole, adversari etc.


Ce înseamnă: te simţi neajutorată într-o situaţie, nu poţi controla ceea ce ţi se întâmplă, te copleşesc grijile, lucrurile ţi-au scăpat de sub control. 


inapoi

 
vise, visuri, visuri interpretare, dictionar visuri, semnificatie vise, dictionar vise, interpretare vise, visuri umede, vise gandaci, vise mancare, vise gol in public, vise adulter, vise ejaculare, visuri sex, visuri dex, vise ciudate, interpretare vise, vise sarpe, visele si semnificatia lor, talmacirea viselor, cheia si analiza viselor
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Webdesign by Icetech