vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut, sforait


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

dictionar vise barbatii pot sforait este din timpul care fost

Vise cu animale

Animalele sunt peste tot in jurul nostru inclusiv in visele noastre, dar unele animale apar in visele noastre mai des decat altele, cum ar fi Caini, Pisici, Serpi si Ursi. Sunt semnificatii diferite pentru fiecare animal in parte pe care il intalnesti in visele tale.

Visele cu caini si pisici sunt dese si semnificatile lor variaza deasemenea. Cainii dau sentimentul de loialitate si prietenie pe o parte, iar pe alta parte de incursiune. Cand se intalnesc, probabil inseamna ca ceva nu merge intr-o prietenie sau relatie (poate loialitatea) si poate iti vei gasii prietenul ca te inseala sau te tradeaza.

Pisicile in vise pot fi analizate atat ca si o parte buna cat si rea. Deobicei femeile au parte in visele lor de pisici mai mult decat barbatii. Pisicile in vise poate semnifica dragoste sau pentru partea rea, ceva nesincer, misterios.

Daca ati avut pisici si caini, ve-ti gasii visele apropiate de emotiile din perioada cand le-ati avut.

 

 

 

Ursul detine imaginea de posesiv si devorator. Cu o asa natura, induce frica in oameni. Visele cu ursi arata frica interioara care nu te lasa sa detii controlul ci doar sa te supui.

Simbolismul la animale poate varia de la o cultura la alta, de exemplu, in China, daca femeia gravida viseaza un urs, poate insemna ca v-a naste un baiat.

  


inapoi

 
vise, visuri, visuri interpretare, dictionar visuri, semnificatie vise, dictionar vise, interpretare vise, visuri umede, vise gandaci, vise mancare, vise gol in public, vise adulter, vise ejaculare, visuri sex, visuri dex, vise ciudate, interpretare vise, vise sarpe, visele si semnificatia lor, talmacirea viselor, cheia si analiza viselor
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Webdesign by Icetech