vise, vis, visuri, articole vise, cosmar, de ce visam, alimente vis, somn, somn odihnitor, n am somn, despre somn, copilul, bebelusi, nou nascuti, nou nascut, sforait


Vise des intalnite
Dictionar de vise
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z
Interpretare Vise

Cauta vise cu:

dictionar vise barbatii pot sforait este din timpul care fost

Visele despre apa

Multi oameni viseaza cu diferite corpuri de apa dar deseori le interpreteaza gresit. Traditional, s-a crezut ca visele despre apa reprezinta inconstientul, unul pe care toti il impartasim. Totusi, multi cercetatori cred acuma ca visele care implica apa pot avea mai multe interpretari, depinde de cum apare apa in vise si in ce forma este gasita.

Mai jos aveti cateva vise comune care implica apa si posibilele semnificatii:

Calatoria pe un Rau

Asa cum drumul simbolizeaza o cale din viata ta, un rau reprezinta de asemenea calea pe o apuci in viata. In visele cu rauri, ne gasim deseori mergand pe cursul raului intr-un fel de vas. Cum manevrezi vasul (barca) iti poate da o indicatie cam cum te descurci in situatia curenta din viata reala. Te poti gasi intr-o calatorie incitanta sau te poti gasi intr-o calatorie terifianta. Poti pierde pasageri din barca sau barca se poate rasturna. Daca o manevrezi cu usurinta pe curentul rapid, esti pregatit sa infrunti orice provocari pe care o poti intalni in anumite situatii. Totusi, daca intampini probleme, poti crede ca nu ai ce iti trebuie sa duci la capat situatia cu care te confrunti.

Ocean

Daca visezi un ocean poate semnifica: fertilitate, putere, dar de asemenea ceva ce ti-a fost un pic strain. Daca visezi ca esti maturat de mare, poti simtii ca situatia recenta e provocatoare si poate nu sti cum sa o rezolvi. Cheia consta sta te concentrezi cand visezi un ocean, e o experienta pozitiva? De asemenea oceanul poate semnifica mister, visand-ul nu e totdeauna un lucru negativ. Poti fi un pic inspaimantat, dar sa te bucuri de misterul noii experiente din viata ta.

Ploaia


Ploaia deobicei asociata cu tristete in vise. Persoane care sunt triste datorita unei situatii din viata pot visa ploaie si pot vedea stropii individual. Daca vezi ploaia cazand intr-un container si container-ul revarsa, poti simti ca oricare ar fi situatia pe care o confrunti este prea coplesitoare pentru tine si v-a fi mult prea mult pentru tine. Daca visezi o ploaie torentiala poate semnifica o revarsare de emotii. Poate faci o dificila, dar necesara alegere in viata ta.

Piscina linistita


Daca visezi o piscina, poate semnifica nevoia de reimprospatare. O piscina iti poate reaminti de o perioada mai linistita cand o scufundare intr-o piscina era o activitate placuta. Acest vis poate fi un semn ca ai nevoie sa-ti aloci mai mult timp pentru tine si sa faci lucruri care iti fac placere.

Visele despre apa desori asociate cu sentimente - fie bune sau rele. Trebuie sa evaluezi visele sa vezi daca apa este placuta, ca si o piscina linistita sau o ploaie torentiala, sa decizi ce anume visul incearca sa-ti spuna.

 


 


inapoi

 
vise, visuri, visuri interpretare, dictionar visuri, semnificatie vise, dictionar vise, interpretare vise, visuri umede, vise gandaci, vise mancare, vise gol in public, vise adulter, vise ejaculare, visuri sex, visuri dex, vise ciudate, interpretare vise, vise sarpe, visele si semnificatia lor, talmacirea viselor, cheia si analiza viselor
Copyright (c) 2008-2010 DezlegareaViselor.ro Webdesign by Icetech